Mikroneedling


??ØNSKER DU ???
Fastere hud, finere linjer( redusere de) og ansiktskorrigering, eller har du et Decollette( halsutringingen) ønsker forbredret ?
MICRONEEDLING/BB- Glow behandlinger
Kan behandles med Hyaluronpen i forkant, hvis det er noe fettansamlinger en ønsker fjernet, da brukes det BODYSLIM:)

Fornyelse av huden fra innsiden og ut
Microneedling er en oppstrammende og hudforyngende behandling med gode resultater på arr etter akne, pigment, linjer og rynker. Microneedling passer alle hudtyper og hudfarger så lenge huden er frisk og hel.
Oppstrammende hudbehandling

Microneedling er en behandling hvor syltynne nåler stempler mikrohull i huden. Hvis huden er «grov» eller furene er dype, brukes en litt større nål, som går noe lengre ned. Kan oppleves som ubehagelig, huden blir litt rød på behandlingsdagen, men resultatet blir overveldende .
Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme.

Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut, og huden blir betydelig oppstrammet og får ny frisk glød.

I behandlingen påføres et høykonsentrert serum på hudens overflate, som nå står åpen for penetrering. Etterpå påføres et hyaluronsyrekonsentrat som plumper opp huden, og til slutt et solfilter. Behandlingen er nærmest smertefri, men et svakt ubehag kan merkes der hvor huden er tynnest. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, men huden vil føles noe stiv og hudtonen blir litt rød, som ved lett solbrenthet.

Behandlingen kan utføres på ansiktet, halsen, i utringningen og på andre områder som trenger et løft. For optimalt resultat anbefales tre behandlinger over en tre måneders-periode. Etter 6 til 10 uker har huden blitt fastere, du har færre synlige rynker, porene er finere og hudens generelle tilstand er bedre.
??Her kan vi bruker V- komplex ( kraftig anti-aging),Meso Strech( kraftig sammentrekkningsevne på hud, litt fettreeduserende og anti—aging) , Meso lift ( meget fin for å»lage» ny hud), ARGIRELINE ( samme virkning som Botox), Meso white ( hvis du har pigmentflekker), og alle de andre fillere Tina Vikvam har. Alt blir skreddersydd etter ditt behov??
Vi anbefaler kur over 3 ganger, for best resultat . Da blir filler valget tatt i samsvar med dine ønsker ??
Priser : 1 behandling kr 1550,-
Kur over 3 beh kr 3450,-

Www.annesverden.no
Tlf 41765404??

En behandling hvor man bruker ultratynne nåler for å tilføre virkestoffer som hyaluronsyre, vitaminer og peptider dypere inn i huden enn det man klarer med vanlig kremer.
Behandlingen virker avslappende og er smertefri. Den gir en jevnere hudtone som bygges gradvis opp ved anbefalt 3 behandlinger. Effekten varer opptil 4 mnd.

Korrigering av aldersrelaterte hudforandringer som fine linjer, atrofi og slapp hud
Når det er ønskelig å gi huden en boost av næringstoffer med vitaminer, aminosyrer og andre aktive ingredienser. Etter alle mulige situasjoner hvor huden har vært utsatt for stress, som sigarettrøk, usunt inneklima, alkohol, inaktivitet, intens UV-stråling og så videre.
Forsøksvis til behandling av belastninger og endringer i huden som skyldes forstyrrelse av mikrosirkulasjonen. Som Rosacea, rødme / flushing, mikro-karnøster (hemangiomer), hyperemi og lignende.
Etterbehandling av akne, arrdannelser, inflammatoriske hudflekker, trofiske hudpigmenteringer og lignende.
Behandling av dehydrert hud.
Motvirker og korrigerer første tegn til aldring i huden som skyldes UV-lys / lys og krono-aging (pga alder).
Forsøksvis mot hudproblemer i forbindelse med kronisk utmattelsessyndrom.
Gjenoppbygging av stresset hud som trenger en boost av antioksidanter.
Generell hudbehandling fra 35 år og oppover. Men også yngre vil ha svært god nytte av behandlingen.
Artikkelbilde - Mikroneedling

Flere nyheter